Happen en Stappen

Home // Happen en Stappen
HAPPEN EN STAPPEN TURION EVENTS

Happen en Stappen is een evenement waarbij we op één avond een 4-gangen diner verzorgen, waarbij u elke gang in een ander restaurant nuttigt. Elke groep start met een voorgerecht in één van de restaurants. Na elke gang lekker te hebben gegeten gaat u gezellig met uw groep naar het volgende restaurant. Hier kunt u weer genieten van het volgende gerecht. Bij elk gerecht wordt een glas wijn, bier of fris aangeboden.

Dit concept wordt georganiseerd voor:

Happen en Stappen is een concept dat Turion events als de beste kan uitvoeren. De eerste Happen en Stappen is in Nootdorp georganiseerd. Hier werd enorm enthousiast op gereageerd. Na deze gezellige eerste editie volgde er nog meer edities in verschillende dorpen o.a. Voorburg en Rijswijk. Inmiddels zijn we al 8 edities verder en nog zeker niet van plan om met het concept te stoppen.

Mocht u interesse hebben in dit evenement of een ander soort evenement voor uw bedrijf of uw vereniging dan horen wij dat graag! Ook kunt u contact opnemen met Turion Events door met ons te chatten, te mailen naar info@turionevents.nl of te bellen naar +316 53 12 39 11