Eigen Events

Home // Eigen Events

Turion Events organiseert ook eigen events, waaronder Food La Route in +/- 20 plaatsen, het Foodtruckfestival Food Enroute in Pijnacker-Nootdorp en op de planning voor 2020 staat een Wijnfestival in Delft.

Elke gang in een ander restaurant

Food La Route is een speciaal 4-gangendiner, waarbij u elke gang in een ander restaurant krijgt. U krijgt een heerlijk voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht.

Bij elke gang krijgt u een glas wijn/bier of fris naar keuze. Na het 4-gangendiner, krijgt u nog een extra drankje in de lokale kroeg, om gezamenlijk met alle 4 de groepen af te sluiten. In het totaal krijgt u dus 4-gangen en 5 drankjes.

We organiseren dit 1 á 2 keer per jaar in de leukste plaatsen van Zuid-Holland! Als u in een van deze plaatsen woont, is het voor u dus lekker dichtbij huis! Goede reden om weer eens met uw geliefde en/of vrienden, culinair te genieten, in uw eigen buurt. Meer informatie is hier te vinden.

 

Foods & drinks festival

Food Enroute is een Foodtruck festival! Met tal van foodtrucks die heerlijke, zelfgemaakt verse gerechten vanuit hun eigen authentieke camperbusje bereiden en verkopen. 

Het is een echt dorpsfeest waar het draait om samen zijn, genieten, lekker eten en lokale DJ’s op de achtergrond die ontspannen en gezellige muziek draaien.