Over Turion Events

Home // Over Turion Events
Over Turion Events

Turion Events is ontstaan in 2014 en is opgericht door Renée Turion. Renée kwam er al vroeg achter dat haar passie in het organiseren van evenementen lag en heeft na haar studie de stap gezet om haar eigen evenementenbureau te beginnen. “Het was een uitdagende stap, maar het heeft tot de leukste opdrachten geleid.”

Bij de evenementen van Turion Events ligt de focus op het persoonlijk contact maken. Zo zegt Renée dat de reden dat haar achternaam, Turion, in het bedrijfsnaam is gezet om hiermee mede te laten zien dat een persoonlijke benadering zeer belangrijk is voor het bedrijf. Elk evenement dat wij organiseren heeft te maken met het leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties. Dit willen wij dan ook uitstralen op elk mogelijke wijze.

De kracht van Turion Events ligt in het bedenken en uitvoeren van creatieve uitingen om iedereen die aanwezig is te betrekken bij een evenement. Dit is altijd een uitdaging dat wij bij elk evenement aangaan en waarbij we naar de beste resultaten streven. Wij zorgen ervoor dat uw evenement er professioneel uitziet en kunnen al uw zorgen uit handen nemen. Wij kijken er dan ook naar uit om met u samen te werken.

Voor meer informatie over het bedrijf Turion events en over wat wij organiseren, kunt u de onderstaande video bekijken!

Mocht u contact met ons willen opnemen, kunt u altijd met ons chatten of een e-mail sturen naar info@turionevents.nl