Bedrijfsevenementen

Home // Bedrijfsevenementen
Bedrijfsevenementen Turion events

Wij staan voor het organiseren van indrukwekkende en sensationele bedrijfsevenementen. Een bekend evenement dat wij organiseren is Happen en Stappen. Happen en Stappen is een leuk en gezellig evenement waarbij het vooral om effectief netwerken gaat met een heerlijk glas wijn in de hand en lekker 3- of 4-gangendiner. Voor meer informatie over Happen en Stappen voor bedrijven, klik hier.

Daarnaast organiseert Turion Events spectaculaire bedrijfsopeningen tot jubileumfeesten met mooie decoratie en sensationele acts. Denk aan het organiseren van een speciaal ontvangst of het inzetten van geweldige bands/dj’s om de avond af te sluiten. Elk bedrijfsevenement is een speciaal feest, dat we ook zo willen benadrukken. Met onze ervaringen en ons breed scala aan partners kunnen we u voorzien van alle mogelijke wensen. Uw evenement wordt geweldig en met ons erbij ook nog eens goed geregeld.

Een bedrijfsevenement is voor veel bedrijven dé ideale wijze om medewerkers te belonen of om samen met hen een feestelijke aangelegenheid te vieren. Bij het organiseren van een bedrijfsevenement is het van belang dat het goed en professioneel geregeld is. Dit kan veel tijd in beslag nemen. Daarom helpen wij van Turion events u graag bij het organiseren van het hele bedrijfsevenement. We beginnen met het maken van een goede planning, het kiezen van een mooie locatie, het regelen van een goede catering voor eten en drinken, zorgen dat het licht/geluid/techniek juist afgestemd is en nog vele andere belangrijke zaken die van groot belang zijn op een grootschalig bedrijfsevenement. Verder zorgen wij voor het vermaak van de gasten op de leukste manieren. Dit kan bijvoorbeeld door het uitnodigen van bepaalde acts die wij op uw verzoek uitkiezen. Wij verzorgen het verloop van de hele avond, zodat u zelf kunt genieten van het evenement.

Wij kunnen u helpen met onder anderen:

  • Planning
  • Locatie
  • Catering van eten en drinken
  • Licht/geluid/techniek
  • Artiesten/DJ’s
  • Gastsprekers
  • Decoratie
  • Acts

Ook bij bedrijfsevenementen proberen wij zoveel mogelijk interactiviteit te creëren. Klanten reageren vaak positief als het gaat om de interactie bij events, zo kunnen we bij de ingang diverse acteurs zetten die iedereen op een speciale wijze ontvangt. Wij zorgen voor sfeer is en vinden het belangrijk dat iedereen op een mooi en gezellig bedrijfsevenement is.

Mocht u interesse hebben in een bedrijfsevenement of een ander soort evenement dat Turion Events kan aanbieden, dan kunt u contact opnemen door te mailen naar info@turionevents.nl of te bellen naar +316 53 12 39 11