Publieksevenementen

Home // Publieksevenementen
Publieksevenementen Turion events

Wij organiseren als de beste publieksevenementen voor gemeenten in allerlei dorpen. Een bekend evenement dat wij organiseren voor is Happen en Stappen. Happen en Stappen is een leuk en gezellig evenement waarbij we op één avond een 4-gangendiner verzorgen, waarbij men elke gang in een ander restaurant nuttigt. Wilt u meer hierover weten klik dan op deze link. Verder op deze pagina informeren wij u graag over wat voor publieksevenementen Turion Events nog meer organiseert.

Foodtruckfestivals, Openluchtbioscopen, Sinterklaasfeesten, we kunnen en we willen het allemaal organiseren. Overheids- en organisatieprojecten nemen we dan ook met open armen aan. Tevens organiseren we ook gezellige evenementen uit eigen naam. Het liefst doen we dit in dorpen, waar behoeften is om gezellig en gezamenlijk een leuk feest te organiseren. Turion Events is vooral werkzaam in Pijnacker, Nootdorp, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam en Berkel en Rodenrijs.

Turion events organiseert uit eigen naam vaker publieksevenementen zoals foodtruckfestivals met veel lekker eten en drinken. Heeft u iets anders in gedachten zoals een strandactiviteit, activiteit op een feestdag of festival, dan kunt u altijd uw plannen aan ons vertellen. Wij helpen u graag met het organiseren van een evenement met het gewenste resultaat.

Mocht u interesse hebben in een publieksevenement of een ander soort evenement dat Turion Events kan aanbieden, dan kunt u contact opnemen door te mailen naar info@turionevents.nl of te bellen naar +316 53 12 39 11