Netwerkevenementen

Home // Netwerkevenementen
Netwerkevenementen Turion events

Voor netwerkverenigingen en bedrijven is het belangrijk dat er veel contact wordt gelegd tussen leden en werknemers om de sfeer op de werkvloer leuk en gezellig te houden. Daarom organiseren wij netwerkevenementen voor bedrijven en netwerkverenigingen. Een bekend evenement dat wij organiseren is Happen en Stappen. Happen en Stappen is een leuk en gezellig evenement waarbij het vooral om effectief netwerken gaat met een heerlijk glas wijn in de hand en lekker 3- of 4-gangendiner. Meer informatie over Happen en Stappen voor netwerkverenigingen kunt u vinden door op deze link te klikken. Over onze andere netwerkevenementen vertellen wij graag meer verder op deze pagina.

Wij vinden het belangrijk dat er veel interactie is op elk evenement. We willen dan ook elk evenement onvergetelijk maken en naar ons mening doen we dat onder andere door het publiek er veel bij te betrekken. Zo maken we vaak gebruik van een catchbox, Dit is een microfoon in een kussentje om het publiek in te werpen om vragen te stellen, de tool kahoot.it wordt tegenwoordig ook vaak ingezet, natuurlijk zijn er nog andere leuke tools waar we u maar al te graag van op de hoogte willen brengen.

In al uw zakelijke events zullen wij ervoor zorgen dat u kunt genieten van het event omdat wij alles regelen. Wat Turion events speciaal maakt is dat het er altijd voor wil zorgen dat het publiek zo veel mogelijk mee doet, dat er contact wordt gelegd tussen mensen die elkaar niet kennen en dat er daardoor meer eenheid is op en rond het event.

Turion events heeft de nodige ervaring voor het organiseren van de zogenoemde netwerkevenementen opgebouwd in 5 jaar. Met deze ervaring weten wij dan ook wat leuk is voor een zakelijk evenement. Wij zorgen ervoor dat het een evenement wordt dat niet snel vergeten wordt en waar met blijdschap op terug gekeken wordt. Door middel van bijvoorbeeld opdrachten zorgen wij ervoor dat mensen uit hun eeuwige comfort zone komen en juist dat geeft de gezelligheid een grote boost.

Wij kunnen u met uw zakelijke event onder andere helpen met:

  • Opdrachten om (makkelijk) in contact te komen met anderen
  • Planning
  • Locatie
  • Licht/geluid/techniek
  • Catering
  • Decoratie
  • Aanmeldingen
  • Presentaties
  • Sprekers

Mocht u interesse hebben in een netwerkevenement of een ander soort evenement dat Turion Events kan aanbieden, dan kunt u contact opnemen door te mailen naar info@turionevents.nl of te bellen naar +316 53 12 39 11