Connected Studentenfeest op De Haagse Hogeschool – Acku

Op vrijdag 23 februari organiseert ACKU de derde editie van Connected festival, hét studenten- en medewerkersfeest van De Haagse Hogeschool voor 3.000 bezoekers.
Turion Events organiseert hierbij de bar- food en de munten. 

Futuristische club
Let’s change. You. Us. The world. Dat doet De Haagse Hogeschool al 30 jaar. Vanaf de oprichting op 1 september 1987 heeft De Haagse zich ontwikkeld van 15 hbo-instellingen naar de meest diverse en internationaal georiënteerde hogeschool van Nederland met ruim 26.000 studenten van meer dan 140 nationaliteiten, verdeeld over 4 vestigingen (Den Haag, Delft, Zoetermeer en de recentelijk geopende Sportcampus Zuiderpark). Studenten volgen een bachelor, een master of een post- hbo opleiding. Jaarlijks levert De Haagse zo’n 3000 unieke wereldburgers af.

Het Connected festival wordt een speciale editie om het 30-jarige bestaan van de hogeschool te vieren. Naast  terugkijken op de dertig jaar is het festival gericht op verbinding en op de toekomst.

HHS#CONNECTED is een uniek festival, georganiseerd door studenten van verschillende opleidingen samen met ACKU. Het is erop gericht om mensen te leren kennen en om een waanzinnig mooi feest met elkaar te vieren op de plek waar normaal colleges gevolgd worden en gewerkt wordt. De ontmoeting met elkaar staat centraal.

De organisatoren zetten in op een complete metamorfose van het hogeschoolgebouw tot uitgaanslocatie.
Het atrium van de hogeschool wordt omgebouwd tot een futuristische club met grote projectieschermen, robots die rondrijden en prachtige vuurwerkfonteinen. Op de mainstage in het atrium staat EDM muziek geprogrammeerd  en treden DJ’s op. Het gebouw wordt een onvergetelijke clublocatie. DJ’s en live acts die o.a. aanwezig zijn: Julian Jordan, The Him, Mike Williams, Abstract, Hato, Ziggy, Versano Laroz, Daniel Thomasso, Jules, Shyranno, Mc Marboo, Rosh en Aizy.

Het tweede podium in de gymzaal van de hogeschool wordt een echte urban jungle. In de sfeer van de tiki-bar met beplanting en gave jungle elementen. Op het sociëteitenpodium zetten de studentenverenigingen Pelargos, INTAC, HSV en InterAccess een echte sociëteitssfeer neer met het thema ‘welkom in de soos’ met echte meezingers en carnavalskrakers.

Studenten, alumni, medewerkers en oud-medewerkers zijn allemaal van harte welkom op dit verjaardagsfeest van De Haagse Hogeschool. Kaarten zijn online te bestellen via Facebook of op de website van ACKU (Euro 12,00 pp). Wees er snel bij, het aantal kaarten is beperkt. De barprijzen zijn natuurlijk studentikoos.

Meer over HHS#Connected en kaartverkoop: zie www.acku.nl of Facebook

Vrijdag 23 februari, 22:00 uur tot 5:00 uur

De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag