Zakelijke Speeddate voor ondernemende studenten – De Haagse Hogeschool

Zakelijke Speeddate voor ondernemende studenten – De Haagse Hogeschool

Wij nodigen u graag uit om op vrijdagochtend 12 januari een kop koffie te drinken met de meest ondernemende studenten van De Haagse Hogeschool tijdens de Design & Coffee.

 

We zouden het erg leuk vinden en enorm waarderen als u één of twee uurtjes vrij kunt maken op 12 januari om een kop koffie mee te drinken en daarbij onze ondernemende studenten wilt helpen met zijn/haar start-up onderneming. Ze zijn op zoek naar inspiratie, ervaring, een netwerk, adviezen, kennis en gaan graag het gesprek met u aan over ondernemen en het bijbehorende product dat ze maken of dienst die ze leveren.

 

Verdere toelichting Design & Coffee

De centrale thema’s voor deze bijeenkomsten zijn netwerken & prototyping: de studenten gaan samen met businesspartners/deskundigen in gesprek over het verder ontwikkelen van het businessidee (product of dienst) waaraan zij werken. Ongeveer 25 procent van onze deelnemers start daadwerkelijk met de onderneming (of is al gestart). Het is onze ambitie dit aantal te verhogen. Ook Engelstalige studenten die deelnemen aan de Minor Entrepreneurship kunnen aanwezig zijn. Tot op heden zijn deze sessies zeer inspirerend gebleken voor zowel de student als de externen die langskomen. Op 12 januari organiseren we een sessie gericht op netwerken. Op andere vrijdagen wordt het prototyping benadrukt.

 

De Design & Coffee wordt georganiseerd op de locatie van Dryve; het startupnetwerk van Den Haag. Adres hiervan is: Enthovenplein 25 (dit is nabij de hogeschool).