Netwerkevenement en heropening Attractiecentrum Zoetermeer – MKB Oostland

Netwerkbijeenkomst MKB Oostland in vernieuwd Game City-Go Karting

Oostland/Zoetermeer – MKB Oostland organiseert elk jaar een aantal netwerkevenementen. Voorzitter Jan van der Meide legt uit: “Wij zetten de ondernemer centraal en bouwen er voor onze leden een interessante avond omheen. Zo organiseerde Turion Events voor het MKB Oostland op donderdagavond 30 november in samenwerking met het Kartcentrum, Univé en ING, een netwerkevenement in het Attractiecentrum te Zoetermeer.

Het Attractiecentrum Zoetermeer ging eind 2016 failliet en Van der Kooy Vastgoed BV zag een kans om de amusementshal nieuw leven in te blazen. Wim van de Kooij jr.: “Wij gaan verder onder de nieuwe naam Game City-Go Karting en willen een toonaangevend leisure centrum in de Randstad zijn. De inrichting is nieuw, er zijn nieuwe spellen zoals lasergame, bungysoccer, bungyrun, gladiatorfight en sumoworstelen in opblaaspakken. Ook is de Arcade met speelautomaten vernieuwd en zowel de profs als liefhebbers komen hier om te karten. Daarnaast is de horeca helemaal vernieuwd.
Hier kan men zijn vrijgezellenavond, kinderfeest, bedrijfsuitje of familiedag vieren. In de zomer bieden we tevens buitenactiviteiten. Vanaf nu zijn we in bedrijf en hard bezig om de laatste zaken rond te krijgen. Vanaf januari zal men meer van Game City-Go Karting horen.”

Jack Plooij, Formule 1 verslaggever

Na het buffet en een interactieve quiz over de risico’s van ondernemen, gepresenteerd door Edo Voorn van Univé, besteeg Jack Plooij het podium voor een peptalk. Plooij vertelde hoe hij als implantoloog (vervangt één of meerdere tanden door implantaten) een toevallige intrede in de wereld van de Formule 1 maakte. Met veel lef en doorzettingsvermogen schopte hij het tot verslaggever. Miljoenen Formule 1 liefhebbers kennen ongetwijfeld het aanstekelijke commentaar van Jack Plooij en Olav Mol bij Ziggo. We hoorden hoe Jack, als beginneling, Michael Schumacher voor zijn microfoon kreeg. Hoe hij Sebastian Vettel zover kreeg om aan het spelletje “Ja of Nee” mee te doen. Hij sprak met Lewis Hamilton en natuurlijk Max Verstappen. De kern van zijn hilarische betoog was: Michael Schumacher werd wereldkampioen door het bouwen van een strak, geolied team. Hamilton greep zijn kans toen die zich voordeed. Max Verstappen wordt wereldkampioen door zijn talent, lef en het verzamelen van hele slimme mensen in zijn team. Dus, ondernemers: “Bouw een goed team om je heen, kijk af, deel kennis, toon leiderschap, toon lef, wees brutaal en slim en en jullie kunnen ook allemaal wereldkampioen zijn”.
Na het optreden van Jack Plooij reikte hij de prijzen van de Univé quiz uit en daarna ging men nog een uurtje of wat de Arcadehal in of aan de netwerkborrel.