Kerstmarkt – Parade Winkelcentrum

Op zaterdag 14 december is het weer zover! De Kerstmarkt in de Parade Nootdorp. Kom gezellig langs en geniet van lekkere hapjes, warme chocolade melk en natuurlijk mooi versierde kraampjes.

Sfeerimpressie
Wij willen de bezoekers samenbrengen en in de kerstsfeer laten komen. Door middel van mooie aankleding en versieringen willen wij de Parade helemaal in kerstsfeer laten komen. Ook verschillende leuke activiteiten zijn al bekend zoals levende kerstballen die rondlopen, wandelende kerstbomen, diverse winacties, op de foto met de Kerstman en zijn elfjes en nog veel meer! Nog leuker maakt het als alle kraamhouders en winkelpersoneel gekleed zijn in kersthema met o.a. een leuke kerstmuts.

Organisatie
Voor de tweede keer dit jaar mag ik, Renée Turion, de kerstmarkt op mij nemen in samenwerking met het bestuur van de Parade Nootdorp. Zelf ben ik geboren in Nootdorp en heb ik hier al enige evenementen georganiseerd, zoals Food La Route (eerder Happen en Stappen) en een foodtruckfestival bij de Dobbeplas in Nootdorp. Nu ben ik gevraagd om organisator te zijn in dit geheel.

Doel
Uiteindelijk is het doel iets bijzonders neer te zetten en Nootdorp als geheel, maar ook als Winkelcentrum op de kaart te zetten. De uitdaging die wij aangaan is de voorgaande edities overtreffen en een succesvolle kerstmarkt neer te zetten. Waarbij het grootste deel van Nootdorp naar het centrum toe komt met de kerst.