Happen en stappen voor bedrijven

Home // Happen en stappen voor bedrijven
HAPPEN EN STAPPEN TURION EVENTS VOOR BEDRIJVEN

Voor bedrijven is dit het evenement dat werknemers een gezellig avondje met elkaar laat doorbrengen. Dit is natuurlijk enorm interessant voor elk bedrijf omdat de sfeer op de werkvloer zeer belangrijk is. Verder op deze pagina vertellen wij u graag wat het concept inhoudt en hoe het in z’n werk gaat!

Happen en Stappen een concept dat Turion events als de beste kan uitvoeren. De eerste Happen en Stappen begon in Nootdorp waar enorm enthousiast op gereageerd werd. Na deze gezellige eerste editie volgde er nog meer editie’s in verschillende dorpen o.a. Voorburg en Rijswijk. Inmiddels zijn we al 5 editie’s verder en nog zeker niet van plan om met het concept te stoppen.

Happen en Stappen is een evenement waarbij we op één avond een 4-gangen diner aanbieden, waarbij u elke gang in een ander restaurant nuttigt. Elke groep start met een voorgerecht in één van de restaurants. Na elke gang lekker te hebben gegeten gaat u gezellig met uw groep naar het volgende restaurant. Hier kunt u weer genieten van het volgende gerecht dat u aangeboden wordt. Bij elk gerecht wordt een glas wijn, bier of fris aangeboden. Doet u gezellig mee? Dit concept is ook super voor grote groepen zoals netwerkverenigingen of bedrijven. Maar u kunt natuurlijk ook gezellig stappen met uw familie en vrienden op de aangegeven data op de aparte site voor dit evenement: www.happen-en-stappen.nl

Dit evenement organiseren wij ook voor grotere groepen medewerkers van bedrijven. Voor bedrijven is dit natuurlijk een geweldige ervaring omdat er continue interactiviteit is. Tussen het eten door wordt er gelopen naar verschillende restaurants waardoor er weer contact kan komen tussen medewerkers onderling. Het einde van de avond wordt er gezellig afgesloten in een kroeg. 

Mocht u interesse hebben in dit evenement of een ander soort evenement als bedrijf of vereniging dat Turion Events kan aanbieden, dan kunt u contact opnemen door te mailen naar info@turionevents.nl of te bellen naar +316 53 12 39 11